
Ízmester
Ízmester Forralt bor fűszereverék
30 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Ízmester Forralt bor fűszereverék
Ízmester forralt bor fűszerkeverék - klasszikus – szárított fűszerkeverék.
Ez a gondosan összeállított fűszerkeverék tökéletes választás a klasszikus forralt bor elkészítéséhez. A narancshéj friss citrusos aromát kölcsönöz, míg a fahéj, szegfűszeg, kardamom és gyömbér mély, fűszeres karaktert ad az italnak. A keverék tartalmaz cukrot is, így kellemesen édes ízvilágot biztosít – további cukor hozzáadása sok esetben már nem is szükséges. Csak melegítsd össze a borral, és élvezd a telt, ünnepi ízeket egy bögre melengető forralt borban!
Termelői információ
Kiváló minőségű alapanyagokból, szakemberek által összeállított fűszerkeverékeket és bizonyított beszállítóktól származó egyedi fűszereket kínál az Ízmester márka. A márka kínálatában emellett kiemelkedő minőségű, speciális receptúrájú mustárok, tormák, kedvelt salátaöntet porok és különleges, üveges zöldségtermékek találhatók meg. Céljuk a lehető legmagasabb minőségű termékek kínálása, valamint a fűszerek valódi ízének és illatának megőrzése, amelyekkel pofonegyszerű az ínycsiklandó receptek megvalósítása az amatőr és a gyakorlott szakácsoknak egyaránt.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Lacikonyha Magyarország Kft.
1092. Budapest, Ráday utca 51.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Cukor |
| Narancshéj |
| Kardamom |
| Gyömbér |
| Szegfűszeg |
| Fahéj |
Tápérték: 100g
| Energia | 1685 kJ/397 kCal |
| Zsír | 0.5 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
| Szénhidrát | 98 g |
| amelyből cukor | 96 g |
| Fehérje | 0.5 g |
| Só | 0.01 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Földimogyoró |
| Szójabab |
| Tej |
| Diófélék |
| Zeller |
| Mustár |