Navigáció kihagyása

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

-19 %

Villányi Vad

Villányi Vad Dámszarvas gerinc csont nélkül

kb. 0,55 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG

Ments meg 5353 Ft-ért
Kedvezmény vége: 12. 5.

kb

 5997 Ft kb 7497 Ft
10 839 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A Villányi Vad Dámszarvas gerinc csont nélkül igazi kulináris különlegesség, amely a vadételek rajongóinak egyik legkedveltebb alapanyaga. A dámgerinc a vad húsának legnemesebb része, amelyet bársonyos textúra, gazdag, mégis kiegyensúlyozott ízvilág és kimagasló minőség jellemez. A csont eltávolítása révén a hús előkészítése egyszerűbbé válik, így a konyhában sokféleképpen felhasználható: sütve, grillezve, serpenyőben vagy akár sous-vide eljárással elkészítve is különleges élményt nyújt. A dámgerinc kiváló választás, ha elegáns fogással szeretnénk megkoronázni egy ünnepi alkalmat, de akár a mindennapokban is élvezhető, hiszen kevés fűszerrel is könnyen érvényesül jellegzetes, finom íze.

A hús különlegessége abban is rejlik, hogy a szabadban élő vad természetes táplálékon nevelkedik, így húsa mentes a mesterséges adalékanyagoktól, rendkívül tiszta és egészséges. Magas fehérjetartalmának és alacsony zsírtartalmának köszönhetően a tudatos, kiegyensúlyozott étrendbe is jól illeszthető, miközben tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag. A dámgerinc különösen ajánlott steak formájában elkészítve, ahol a hús porhanyós állaga és egyedi aromája tökéletesen érvényesül.

Ez a prémium alapanyag ideális választás azok számára, akik szeretnek különleges ételeket készíteni, és felfedezni a vadgasztronómia sokszínű világát. Egy jól elkészített dámszarvas gerinc méltó dísze lehet bármilyen asztalnak, legyen szó családi ünnepről, baráti vacsoráról vagy gasztronómiai kalandról.

Termelői információ

A Nógrádi Vadaspark családi gazdálkodás keretein belül működik, mely a Börzsöny lábánál, mintegy 50 kilométerre északkeletre fekszik Budapesttől. A park 110 hektáron terül el, mely egyéni tulajdonban, családi gazdálkodás keretein belül működik. Rohanó világunkban családi gazdaságuk megteremtette a természethez visszavezető utat a Nódrádi Vadaspark képében. 

Itt kisüzemi húsfeldolgozás is folyik – gím- és dámszarvas, őz, muflon és vaddisznó húsából készítenek füstölt árukat. Megbízható minőségű, olcsó árfekvésű, kiváló beltartalmi értékű vadhústermékeket állítanak elő. Vadkészítményeik a hagyományos magyar ízvilágra alapozva, magas színvonalon készülnek saját, családi receptjeik alapján. A Bükki és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság közös védjegyes termelője.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó,0-4°C .

Gyártó

Villányi és Társa Bt.
2642 Nógrád,Szondi u. 67. 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Dámszarvas hús