
Ferrero Rocher
Ferrero Prestige
1 dbpontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Ferrero Prestige
A Ferrero Prestige egy páratlan pralinéválogatás: Ferrero Rocher, Mon Chéri és Ferrero Küsschen egy dobozban.
Ferrero Rocher
TEJCSOKOLÁDÉ 30% (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, sovány TEJPOR, dehidratált VAJ, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); aroma (vanillin)), MOGYORÓ (28,5%), cukor, pálmaolaj, BÚZALISZT, TEJSAVÓPOR, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); térfogatnővelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), étkezési só, aroma (vanillin).
Mon Chéri
Csokoládé 49% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); aroma (vanillin)), cukor, egész szem cseresznye (18%), likőr 13% (glükózszirup, ivóvíz, etil-alkohol, cukor, aroma), kakaóvaj.
Alkoholtartalom: 8% (V/m) TEJET tartalmazhat.
Ferrero Küsschen - tejcsokoládé és csokoládé praliné belsejében egész szem mogyoróval.
tejcsokoládé 31% [cukor, kakaómassza, kakaóvaj, teljes tejpor, dehidratált vaj, emulgeálószer: lecitinek (szója); aroma (vanillin)], mogyoró (26,5%), csokoládé 15% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (szója); aroma (vanillin), pálmaolaj, cukor, tejpor, zsírszegény kakaópor, aroma (vanillin).
Termelői információ
A Ferrero Csoport története egy harmadik generációját élő sikertörténet, amelyben egy multinacionális nagyvállalat fejlődése tökéletes harmóniában van egy állhatatos piemonti család múltjával, jelenével és jövőjével.
Ahhoz, hogy megismerjük ennek a sikernek a gyökereit, vissza kell térnünk a '40-es évekbe. Ezekben az időkben történt, hogy Michele szülei, Piera és Pietro édességboltjukat gyárrá alakították át. A Ferrero család volt az első olasz édességipari gyártó, aki a második világháború utáni időkben külföldön nyitott termelési üzemeket és irodákat, amellyel a vállalatot valódi nemzetközi csoporttá formálta. Ezeket az első és meghatározó lépéseket Pietro Ferrero és az akkoriban még szinte gyermek fia, Michele által feltalált termékek tették lehetővé. A siker másik kulcsa a hatásos értékesítési hálózat volt, amelyet Pietro bátyja, Giovanni szervezett meg, aki 1949-ben hunyt el.
A vállalat olaszországi sikerei után Michele Ferrero úgy döntött, külföldön is elindítja a gyártást. 1956-ban Németországban avattak fel egy nagy üzemet, majd rövid idő múlva Franciaországban is. Ez a Ferrero gyors európai terjeszkedésének előfutára volt, amelyet kereskedelmi irodák és gyártási központok követtek Belgiumban, Hollandiában, Ausztriában, Svájcban, Svédországban, az Egyesült Királyságban, Írországban és Spanyolországban. Az ezt követő évtizedekben a Ferrero globális szereplővé vált, vállalatokkal és üzemekkel Észak- és Dél-Amerikában, Dél-Kelet Ázsiában, Kelet-Európában, Afrikában, Ausztráliában; valamint a közelmúltban Törökországban, Mexikóban és Kínában.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Vimpex Drink Kft.
1195 Budapest
Hofherr Albert utca 11/a
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Ferrero Rocher:
TEJCSOKOLÁDÉ 30% (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, sovány TEJPOR, dehidratált VAJ, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); aroma (vanillin)), MOGYORÓ (28,5%), cukor, pálmaolaj, BÚZALISZT, TEJSAVÓPOR, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); térfogatnővelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), étkezési só, aroma (vanillin).
Mon Chéri:
Csokoládé 49% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); aroma (vanillin)), cukor, egész szem cseresznye (18%), likőr 13% (glükózszirup, ivóvíz, etil-alkohol, cukor, aroma), kakaóvaj.
Alkoholtartalom: 8% (V/m)
TEJET tartalmazhat.
Pocket Coffee
Folyékony cukrozott kávé 54% (cukor, folyékony kávé 34%), csokoládé 23% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, kávékivonat, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); aroma (vanillin)), TEJCSOKOLÁDÉ 14,5% (cukor, kakaómassza, teljes TEJPOR, kakaóvaj, kávékivonat, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); aroma (vanillin)), kakaóvaj, kakaómassza, LAKTÓZ, cukor, kávékivonat, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); aroma (vanillin).
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Földimogyoró |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |