
Harrer Chocolat
Harrer Nicaragua Rugoso 70% étcsokoládé
50 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Harrer Nicaragua Rugoso 70% étcsokoládé
Bár nincs benne, mégis olyan, mintha egy csipet sót egy kevés pörkölt kesudióval és egy marék gyógynövénnyel összekevertünk volna. A sós tengerek és óceánok lágy és simogató szeleit idézi meg ez a csokoládé. A Nicaragua Rugoso 70% bean to bar étcsokoládé 2019-ben az Academy of Chocolat versenyén bronzérmet nyert.

A márkáról
A Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda több évtizedes múltra tekint vissza; igazi családi vállalkozás, ahol a minőségi édességkészítés iránti elhivatottság már szinte a génekkel öröklődik. A cukrászat Ausztriában kezdte meg működését 1968-ban, de 1995 óta már Magyarországon is elérhetővé váltak a különleges receptúra alapján készült sütemények, illetve mesés csokoládéköltemények.
2009-ben Sopronban megnyitotta kapuit a Magyarországon egyedülálló kínálattal rendelkező Harrer Csokoládéműhely is, ahol az érdeklődők egy csokoládékóstoló keretei között bepillantást nyerhetnek a csokoládékészítés varázslatos világába. A céget tulajdonosaik odaadó munkája, Karl Harrer maximalizmusa és Harrer-Abosi Beatrix gondoskodó odafigyelése vezette sikerre és működteti nap nap után.
A Harrer Cukrászda és Csokoládéműhely minden esetben válogatott, kiemelten magas minőségű alapanyagokból dolgozik. Fokozott figyelmet fordítanak a kakaóbabok kiválasztására, származási helyére és feldolgozására; így a gyártás során felhasznált összetevők csak nemes ültetvényekről származhatnak.

Tárolás
Napfénytől védett, száraz hűvös helyen tárolandó +16-18°C közötti hőmérsékleten.
Gyártó
Harrer Kft.
9400 Sopron, Faller Jenő u. 4.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| kakaóbab |
| Kakaóvaj |
| Cukor |
| Vanília |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1897 kJ/455 kCal |
| Zsír | 28.7 g |
| amelyből telített zsírsavak | 13.1 g |
| Szénhidrát | 36.5 g |
| amelyből cukor | 35.2 g |
| Fehérje | 12.6 g |
| Só | 0 g |
| Élelmi rost | 0 g |
Allergének
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tej |
| Diófélék |