Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Zilda

Minden nap frissen és egészségesen

 

Néhány nappal a tej világnapja után ismerkedj meg a ZILDA termékekkel, amelyek elkészítésénél hatalmas energiát és figyelmet fordítanak arra, hogy kiváló minőségű alapanyagból készüljenek. Ezekben a termékekben ott van a dolgozók szíve-lelke, ami már a termőföld előkészítésénél is megjelenik. Hiszik és tudják azt, hogy ahhoz, hogy minőségi tejet kapjanak, elengedhetetlen a kiváló takarmány. 

 

A minőségi élelmiszernél nem csak a gondosan megtermelt takarmány a fontos, hanem az állatok életminősége is. A Makrom Kft. szarvasmarhatelepén igyekeznek mindenben a hölgyek kedvében járni, van masszázs, pedikűr és kényelmes vízágyak is, amelyek mind-mind hozzájárulnak az állatok jobb életminőségéhez és ezáltal az egészséges tej termeléséhez.

Ha közelebbről megvizsgáljuk ezt a tejet, érdemes tudni róla, hogy évek óta megfelel a GMO-mentes követelményeknek, extra minőségű és kiváló mikrobiológiájú. Az elmúlt időszakban szakembereik azon dolgoztak, hogy ez a tej még egy hozzáadott értékkel rendelkezzen, ez pedig nem más, mint hogy a tej A2-es legyen. A tisztán A2-es tej a jelenleg forgalomban lévő tejektől mindösszesen egy aminosavval tér el. Viszont ez a rendkívül apró változás a tej szerkezetében, számos pozitív élettani hatással járhat. Mindenekelőtt fontos tudni, hogy az anyatej is A2-es szerkezettel rendelkezik. Az A2-es tejből kevesebb, a szervezetre esetlegesen negatív hatást gyakorló anyag szabadul fel emésztés során. Emellett olyan jótékony peptidek keletkezhetnek, amelyek az anyatejéhez hasonlóan pozitív hatással vannak az immunrendszerre vagy akár a vérnyomásra.

 

A Makrom Kft. ZILDA Tejfeldolgozó üzeme, azon munkálkodik, hogy ezt a kiváló A2-es tejet felhasználva, prémium minőségű tejtermékeket állítson elő.

A rendkívül krémes, igazán lágy gyümölcsös joghurtok már hódító útjukat járják. Mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt a kínálatban, hiszen az eperimádóktól egészen a téliesebb sült almát kedvelőkig a ZILDA igyekszik mindenki kedvére tenni. Szintén nagy népszerűségnek örvendenek a gomolyák, melyek a magyar ember szájízének megfelelően sósak, fűszeresek, esetenként kicsit pinkánsak is.

 

Ugyanakkor rengeteg kedvelője van a kicsit semlegesebb ízű gyúrt sajtoknak is, főleg a Mozzarella golyónak. Rendkívül sok felhasználási lehetőséget rejt magában egy gyúrt sajt, ezért finom vacsorának vagy egy kellemes kerti partinak elengedhetetlen kelléke. Ne feledd, kezdődik a nyár, irány a kerti grill! 

Egyre nagyobb teret hódít magának a Ricotta is, lágy, rögös állománya valamint kellemes íze miatt rengeteg étel alapanyagaként lehet használni. Az olasz konyha egyik kedvelt alapanyaga, így tészta ételekhez, zöldségekhez is kiváló. A merészebbek akár reggelire is fogyaszthatják egy kis mézzel vagy lekvárral.

 

Szintén a feltörekvők közé tartozik a Caciotta, amely a ZILDA olvasatában egy igazán krémes, szájban olvadó, kellemes ízű termék. Nyári estéken egy finom pohár bor mellé magvakkal, aszalványokkal tökéletes választás.

 

 

Válogass kedvedre, lepd meg barátiad és a családot ízletes falatokkal!