Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Már mindent megpróbáltál, mégis a kellemetlen szagok kerekednek felül a fürdőszobában? A Zewa megújult Deluxe toalettpapír-termékcsaládja innovatív fürdőszobai szagsemlegesítést tesz lehetővé, és tökéletes megoldást nyújtva segít megszabadulni a kellemetlen szagoktól a fürdőszobában. Az ismert és népszerű illatokban elérhető Zewa Deluxe szagsemlegesítő WC-papír-termékcsalád nemcsak kellemes illatú, hanem hatékonyan csökkenti a kellemetlen szagérzetet is.*

Más illatosított WC-papírokkal szemben a Zewa új OdorBlock® termékcsaládja nemcsak elfedi, hanem hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat a fürdőszobában. Most úgy élvezheted a friss illatokat, hogy azok közben aktívan csökkentik a kellemetlen szagérzetet a fürdőszobában*. Az egyetlen toalettpapír, amely ezt az innovatív szagsemlegesítő technológiát alkalmazza, exkluzívan kifejlesztett friss illatot áraszt, amely hatékonyan csökkenti a kellemetlen szagérzetet. Az illat kifejezetten a toalettben jellemző szagok érzékelésére hat*.

Az első Zewa toalettpapír, amely hatékonyan csökkenti a kellemetlen szagérzetet*. Az új Zewa Deluxe termékcsalád többféle illatban érhető el: ezekkel illatosítjuk a WC-papír gurigáját, így a termék tökéletes kiegészítője lesz a fürdőszobádnak. Válaszd a kedvenc illatod; a Lavender Dreams kifinomult, jól elkülönülő virágos és hosszan tartó fás illatösszetétellel. A Chamomile Comfort friss fejillatát meleg pézsmás-vaníliás alap egészíti ki tökéletesen, a Cashmere Peach illatban pedig a friss alma és dinnye illatának kombinációja gondoskodik a gyümölcsös hangulatról. Bármi is a kedvenced, a Zewánál megtalálod.

A Zewa Deluxe háromrétegű WC-papír minden gondoskodást megad neked és a családodnak. Természetes rostokból készült, amely tökéletesen felszívja a nedvességet és a tisztaság érzését nyújtja. A WC-papírnak kiváló nedvszívó és erős anyaga van, amely tökéletes higiéniát és kényelmet biztosít. A biztonság az első - WC-papírunk bőrgyógyászatilag tesztelt, így mindig a legjobb választás, ha gondoskodni szeretnél családodról.