Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Zewa 3 az 1-ben papírzsebkendőkkel egyszerre törődhetsz magaddal, szeretteiddel és a környezettel is. Új, továbbfejlesztett változata most puhább, mint valaha, és még mindig elég erős ahhoz, hogy mosáskor is egyben maradjon, így nem kell aggódnod, ha azt veszed észre, hogy a ruhák közé került egy a mosógépben. A pihepuha anyag biológiailag lebomlik, így tökéletes arra, hogy mindenféle maszatot letörölj, és közben a környezetnek se árts.

Ha valami kifolyik, vagy valaki szipog, számíthatsz a jól ismert, megbízható, kedvelt, erős papírzsebkendőre – amely most puhább, mint valaha

 

Ha egy szívfacsaró résznél tart a film, megfáztál, vagy nem tudtál ellenállni, és megszeretgettél egy cuki, szőrös kutyust, számíthatsz a Zewa gyengéd és puha papírzsebkendőire, mindig a kezed – vagy az orrod – ügyében lesznek.

Pihepuha papírzsebkendőink most még puhábbak

 

A Zewa 3 az 1-ben papírzsebkendői most puhábbak, mint valaha. Szeretteiddel együtt mindig számíthatsz rájuk: kényelmet és megnyugvást jelentenek, akármilyen galiba történik.

 

...és még így is olyan erősek, hogy teljesen mosógépbiztosak

 

Véletlenül belekerült egy zsebkendő a mosógépbe? Szupererős papírzsebkendőink nem szakadnak el. Elég puhák ahhoz, hogy kíméletesek legyenek a bőrrel, de olyan erősek, hogy akkor sem mállanak szét, ha mennek egy kört a mosásban. A puhaság és erő tökéletes egyensúlya.

 

Biológiailag lebomló papírzsebkendők a környezet védelméért

 

A Zewa folyamatosan azon dolgozik, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását. Papírzsebkendőink biológiailag lebomlanak, és felelős forrásból származó rostokat használunk fel hozzájuk.

A Zewa papírzsebkendők használatával hozzájárulhatsz a környezetünk védelméhez

 

A 3 az 1-ben papír zsebkendőink gyártása során FSC-tanúsítással rendelkező beszállítóktól, felelős forrásból származó rostokat használunk. Újrahasznosítható Zewa papírzsebkendő-dobozaink újrahasznosított papírból készülnek, és a nyílásukhoz is papírt használunk műanyag helyett.

A műanyag csomagolás is megújult. Részben újrahasznosított műanyagból készült, így kisebb a széndioxid-lábnyoma és könnyebb újrahasznosítani.