Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

A Visa is értékeli a hűséged, akárcsak a Kifli, és szeretnénk meghálálni a bizalmad. Ezért július 10. és szeptember 10. között a mentett Visa kártyás online rendeléseknél minden 50. vásárlónk krediteket kap vissza! Egészen pontosan 3500 Ft értékben. Tehát nincs más dolgod, csak elmenteni a Visa kártyád, és azzal fizetni a következő kiflis rendelésed.

 

Intézd egyszerűen a bevásárlásodat és élvezd a kényelmet!

Miért használj mentett Visa kártyát? 

 

Sokkal egyszerűbb, kényelmesebb és gyorsabb a fizetés.

 

A mentett kártyával történő fizetés egy korszerű innováció.

 

Biztonságos, csak a bankod vagy a fizetési szolgáltató látja a kártyaadatokat, más nem férhet hozzá.

 

Nincs időd és a leggyorsabb megoldást választod mindig.

 

Ha nincs nálad a kártyád, akkor sincs probléma, hiszen a felületünk megjegyzi, így neked már nem kell.

 

Nem szereted minden alkalommal a 16 számjegyet bepötyögni, és egyébként sem tudod, hogy hol van a kártyád.

Hogyan tudod elmenteni a kártyád? 

 

A rendelés végén válaszd az Online fizetés opciót, majd a megfelelő idősáv kiválasztása után, a Fizetési módoknál írd be a kártyád adatait. Ezután a "Mentés a következő fizetéshez" vagy "Megjegyzés a következő alkalomra" lehetőséget pipáld ki. Amennyiben meglévő kártyád szeretnéd módosítani, szintén az idősáv kiválasztása után a Kártyás fizetés alatt lévő "Módosítás" szóra kattintva már meg is teheted.

 

Időszakos akcióink egy helyen

Nem kell keresgélned, hogy kedvezményekre vadássz: kigyűjtöttük neked egy oldalra az összes akciónkat. Meg fogsz lepődni, milyen ütős ajánlataink vannak hétről hétre!

Nálunk olcsón kapsz minőséget 

Pénztárcabarát ajánlatainknál magas színvonalat találsz baráti áron. Ahhoz, hogy ne rémisszen meg a bevásárlás végösszege, keresd a pipa ikont, valamint próbáld ki remek ár-érték arányú, sajátmárkás termékcsaládjainkat (Miil, Dacello, Pappudia, Ubomi, Moddia, Yutto, Kitchin)!

 

Nem pazarlunk, és ezzel te is jól jársz!  

A Mentsd meg az élelmiszert kategóriában rendkívül kedvezményesen, akár 70%-kal olcsóbban kínáljuk lejáratközeli – de még kifogástalan minőségű – finomságainkat. Amit pedig nem fogy el, azt az Élelmiszerbanknak adjuk, hogy semmilyen étel ne vesszen kárba.