Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Violeta Double Care Pelenkák

A Violeta ÚJ, Air Dry technológiával készült prémium pelenkái most minden csomagban ajándék popsitörlővel kaphatók.

Próbalja ki pihepuha, vidám mintázatú, PREMIUM A kategóriás termékeinket!
Keresse prémium popsitörlőinket a Kifli kínálatában a pelenkák csomagolásán kívül is.

Violeta Double Care Air Dry Nadrágpelenkák

A Violeta Double Care Air Dry nadrágpelenkákat hihetetlenül puha, és szuper nedvszívó képességet garantáló prémium Air Dry technológiával gyártják. A pelenka belső - a baba bőrével közvetlenül érintkező - felülete 700 mikropórusból áll, amely "buborékok" csatornákat alkotnak, így lehetővé teszik a pelusba kerülő folyadék jobb eloszlását és gyorsabb felszívódását. Ezek a pihe-puha gödröcskék biztosítják a megfelelő levegőzést a pelenkában, ezzel megakadályozzák a baba bőrének kipirosodását és a pelenkakiütés kialakulását.

A pelenka rendkívül vékony így tökéletesen idomul a baba alakjához, kényelmes és biztonságos viseletet biztosít a kicsi számára. A rugalmas tépőzárnak köszönhetően mozgás közben is megfelelő helyen tartja a pelenkát.

A pelenka alkalmazkodik a baba pocakjának teltségéhez, mely az újszülöttek esetében akár 60%-ban is változhat. A comb körüli puha és elasztikus kialakítás biztonságosan akadályozza meg, hogy bármi kifolyhasson a pelenkából.

A Violeta Double Care pelenka kiemelkedő gyorsasággal, 19-23 másodperc alatt képes felszívni és magába zárni 80 ml folyadékot!