Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Úgy érzed, már sosem lesz vége a télnek, és már egyre kevésbé esik jól a hideg? Szerencsére nálunk mindent megtalálsz ahhoz, hogy felmelegítsd a testedet és a lelkedet is, nem beszélve a felsőlégúti nyavalyákról. Ragadd meg a kedvenc bögréd, és mi majd teletöltjük teákkal, kávékkal, forró csokikkal és alkoholos téli italokkal - próbálj ki új ízeket is!

Kinyitjuk a szemed... a világra

Hogy mi a különbség kávé és kávé között? Kóstold végig a világ legjobb ültetvényeiről származó specialty kávékat és megtudod! Tele vagyunk kávé-különlegességekkel, úgyhogy a bögréd is tele lesz velük: a fekete örök klasszikus, főleg, ha minőségi. És nálunk minding csúcsformában kapod, mert alacsonyabb készletekkel és gyorsabb forgási sebességgel dolgozunk, mint a hagyomásnyos szupermarketek, így nálunk mindig a pörköléstől számított optimális időtartamon belüli termékeket találsz.

A csoki mindent jobbá tesz

10-ből 10 brit tudós ezeket a forró csokikat ajánlja kedélyjavításra és stresszlevezetésre. Kortyolj bele a finom barna örömforrásba, és rájössz, hogy minden problémádra ez a megoldás. Vannak ám mentes altenarnatíváink is!