• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A tiszta, növényi alapú egészségtámogatás új korszaka

 

Folyamatos stressz, a szennyezett levegőben található méreganyagok, a feldolgozott, egészségtelen élelmiszerek, melyeknek ráadásul a vitamin és ásványi anyag tartalma is csökken. Egészségünket, természetes védekezőrendszerünket több és erősebb kihívás éri, mint valaha.

 

A természet leghatékonyabb és legsokoldalúbb koncentrált növényi kivonatait hívtuk segítségül, amikor megalkottuk a Vegnum termékcsaládot. A tiszta, növényi alapú egészségtámogatás új korszakát nyitottuk meg.

 

Purely plants. Purely powerful.

 

Vegnum Multi-D Plus

 

Ez a modern, hármas hatású készítmény egyesíti az antioxidánsokban gazdag zöldség-, gyümölcs- és gyógynövénykivonatok, a 17-féle magas biohasznosulású vitamin és ásványi anyag, valamint a tisztán növényi eredetű D-vitamin immuntámogató erejét. A világ 18 országának legjobb organikus mezőgazdasági területeiről származó 30-féle kivonat és a kiválóan hasznosuló mikrotápanyagok révén a Vegnum Multi-D Plus innovatív és hatékony megoldást kínál az immunrendszerünket nap mint nap érő kihívások leküzdésére.

 

Külön érdekesség és büszkeség számunkra, hogy a keverékben használt spenót, fekete ribizli és sárgarépa Magyarországról érkezik. Tisztán növényi eredetű, kiválóan felszívódó, a hazai ajánlásoknak megfelelő mennyiségű D-vitamint és immuntámogató hatású szent bazsalikom kivonatot is tartalmaz.

Vegnum Energy-D

 

Modern, hármas hatású immuntámogató készítmény a fizikailag és szellemileg kiemelten aktív emberek számára. Természetes koffein tartalmának és 200% NRV B6-, B12-vitamin tartalmának köszönhetően segíti a fizikai és mentális erőnlétet, támogatja az energiatermelő anyagcsere folyamatokat, javítja a koncentrációt és energizáló hatású.

 

30-féle zöldségből és gyümölcsből álló hatóanyag komplexe vazodilatációs hatású, melynek köszönhetően a vérerek tágulnak, így nagyobb mennyiségű vért – és ezzel együtt oxigént és tápanyagot – tudnak juttatni a szervekbe, többek között az izmokhoz, vagy épp a tüdőhöz. A 17-féle kiválóan hasznosuló vitamin és ásványi anyag egyike a nagy dózisú, növényi D-vitamin, így nem szükséges mellé külön D-vitamint vásárolni.

Vegnum Silver 50+

 

Modern, hármas hatású immuntámogató készítmény kifejezetten 50 év felettiek számára kifejlesztve. Különleges, 30-féle zöldségből és gyümölcsből álló hatóanyag komplexe kutatásokkal igazoltan képes növelni a szervezet nitrogén-monoxid szintjét, mely ellazítva az erek falában található simaizmokat tágítja a vérereket, ezáltal támogatva a szív munkáját és a hatékonyabb vérkeringést, valamint az idegsejtek tevékenységét, melyek egészséges működése az öregedéssel együtt hanyatlik.

 

A 17-féle magas biohasznosulású vitamin és ásványi anyag mellett nagy dózisú D-vitamint és proantocianidinben gazdag szőlőmag (Vitis vinifera) kivonatot is tartalmaz, mely hatékonyan támogatja a szív, a keringés és az érrendszer egészségét is.

Válaszd a Vegnum díjnyertes immuntámogató készítményeit!

Vegnum Nutri Fruits szerves vassal

 

Feketeribizli ízű, szerves kötésű vasat tartalmazó, élelmi rostban gazdag, vegán wellness-gyümölcs 96,5% gyümölcstartalommal.

 

A hatékony vaspótlás még soha nem volt ennyire finom! Minden egyes gumigyümölcsben 2 mg szerves forrású vas található, amely jól oldódik és hatékonyan szívódik fel a szervezetben.

 

Sokszor a vashiányt nem is vesszük észre, mivel csak fáradtnak és kimerültnek, gyengének érezzük magunkat. További tünet lehet a csökkent memória és koncentrálóképesség, a gyengébb fizikai és mentális teljesítmény – akár iskolában, akár munkahelyen -, illetve a gyengülő immunrendszer, melynek révén könnyebben kaphatunk el betegségeket.

 

Vannak, akiknek célszerű jobban odafigyelniük a vasbevitelre. A vegán életmódot folytatók, a szoptató vagy várandós kismamák, valamint az erőteljes menstruációs problémákkal küzdő hölgyek, illetve a gyermekek és az idősebb korosztály jobban kitettek a vashiány esetleges veszélyének.