Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Újraértelmezzük a húsmentes étkezést a Kiflinél, fedezzük fel együtt a zöldebb utat – íme egy kis gasztrokaland a húsevőknek is! Fedezd fel az óriási és minőségi növényi alapú választékot, amely a többszöröse egy átlagos szupermarketnek, méghozzá kényelmesen egy helyről! A vegán Alnatura BIO kesudió desszerttől kezdve a füstölt lazac-alternatíváig mindenről gondoskodunk. Miközben az egészségeddel törődsz, bolygóbarát döntést hozol, hiszen akár 50%-kal csökkentheted a vízfelhasználást. Készen állsz csatlakozni a növényi alapú forradalomhoz?


A növényi alapú tejek előállítása általában kevesebb környezeti terheléssel jár (kisebb vízigény és üvegházhatású gázkibocsátás), mint a hagyományos állati tejtermelés. Továbbá zömében alacsonyabbak koleszterinben és telített zsírokban, gondolva a szívedre és az ereidre. Merülj el tejmentes világunkban olyan exkluzív nyalánkságokkal, mint a PlantOn natúr kesugurtja. Kényeztesd magadat a prémium minőségű alternatívákkal, például az All in Natural Food Vegaföljével. Ki gondolta volna, hogy a tejmentesség ilyen jóízű is lehet?