Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Vegafri - Az íz, ami nem hizlal

Az íz, ami nem hizlal!

A Vegafri nem csak egészséges és finom étkezést kínál az ételallergiákkal küzdőknek, hanem alternatívát is a kenyérre, a tudatosan étkezőknek és sportolóknak is!

A Vegafri mindenmentes, vegánbarát termék. Magas zöldségtartalmának (több mint 80%!) köszönhetően jellegzetes, finom íze van. Magas rosttartalmával és lassan felszívódó szénhidrátjaival tökéletes választás az egészségtudatosan étkezőknek is! Emellett a cukorbetegek, glutén-, tej-, tojás- és szójaérzékenyek is nyugodt szívvel fogyaszthatják a Vegafrit!

A Vegafri teljesen magyar koncepció. Bajai üzemünkben készülnek termékeink, szigorú egészségügyi szabályázások mellett, hogy megakadályozzuk a keresztszennyeződést, ami problémát okozhatna, ételallergiával küzdő fogyasztóinknak.


A Vegafri célja, hogy minél elérhetőbb és finomabb ételt biztosítsunk, az intoleranciákkal küzdőknek, a tudatosan étkezőknek és az újdonságok kedvelőinek. Vidd magaddal Vegafridet, alakjának és csomagolásának köszönhetően bárhol és bármikor fogyaszthatod! A suliban, a munkahelyen, még akár az edzőteremben is! A Vegafrivel eltűnnek a szürke ízek és velük együtt a korlátok is! Étkezz finoman és egészségesen, hogy minden nap túl tudd teljesíteni magadat!

Hogy szeretnéd a Vegafrit? Hidegen? Melegen? Köretként vagy főtételként? Mindegy hogy eszed, mindig finom marad! Edd szendvicsként, pirítsd meg vagy edd, egyenesen a csomagolásból, a Vegafri nem fog csalódást okozni!