• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Válj az otthoni bulik meisterévé!

Válj az otthoni bulik meisterévé! Vásárolj Jägermeistert és nyerj!

Töltsd fel az online vásárlást igazoló számla kért adatait a jagermeister.hu/jatek oldalra és nyerj értékes, választható napi vagy heti nyereményeket!

A játékban csak 18 év feletti személyek vehetnek részt. Egy játékos a játék időtartama alatt max. 15 alkalommal játszhat és naponta max. 3 bizonylat feltöltése lehetséges. A blokkon azonosíthatóan kell szerepelnie a Jägermeister termékeknek. A bizonylat megőrzése a nyertesség megfelelő bizonyítása érdekében szükséges. A játékban az összes Jägermeister (Jägermeister, Scharf, Manifest) variáns és azok kiszerelései is részt vesznek.

Felhívjuk fogyasztóink figyelmét, hogy az otthoni bulik szervezésekor a mindenkori járványügyi előírásokat, korlátozásokat, valamint egyéb szabályokat maradéktalanul tartsák be.

A játék időtartama 2021.09.16-2021.10.27.

További részletek: jagermeister.hu/jatek

 

A Heti Nyertesek az alábbi nyereménycsomagok egyikét választhatják:

A Napi Nyertesek az alábbi nyereménycsomagok egyikét választhatják: