• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Valentin nap

A Valentin-, azaz hazánkban Bálint-nap a szerelmesek ünnepe, ami jó apropó meglepni a párodat valami figyelmességgel. A Kifli összeválogatta neked egy fantasztikus randevú minden kellékét, kezdve a gasztronómiai nyalánkságoktól és hozzájuk illő boroktól a virágokon át az ajándékötletekig. Megértjük, ha nem bírod a flitteres-szívecskés giccset, de egy kellemes vacsora, és az előtte-utána közösen töltött minőségi idő biztosan nagyon jót tesz a párkapcsolatotoknak, Bálint napjától függetlenül.

Aki a virágot szereti, téged is szeretni fog érte

Ne törd tovább a fejed, hogy mivel lepd meg kedvesedet, egy csokor rózsa vagy egy színpompás cserepes virág biztosan meg fogja hatni. Köthetsz rá egy alkalomhoz illő lufit is, hogy még látványosabb legyen a belépő. Virágot a virágnak!