Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Minden város mesél valamit

 

"A világ egy könyv, aki nem utazik, csupán egy oldalt olvas el" – mondta Szent Ágoston. Neked viszont elég egy oldal is, méghozzá a Kifli.hu, ahol mindent megtalálsz ahhoz, hogy felkészülten utazzál. Te csak érezd jól magad, majd mi kivisszük neked – 24.000 Ft felett ingyenesen – a poggyászba és a kutyákhoz való praktikus kellékeket, illetve a minőségi készételeket, amelyeket útközben befalhatsz. Neked melyik utazás adott a legtöbbet eddig életedben, és mi a következő úticél?

Csodálatos érzés, amikor melengetnek a napsugarak, az viszont kevésbé, amikor önfeledt strandolás helyett rákvörösen, hámló bőrrel szenvedsz a szoba sötét sarkában. Ezért időről-időre ess túl a naptejes kenekedésen, hogy megóvd magadat - és persze a gyerekeket - a káros UV-sugárzástól és a rossz élményektől.

Az ápolt hajkorona mindenki vágyálma, de sajnos az időjárás ellenünk dolgozik, hiszen a nap kiszívja, a víz kiszárítja, a hőség pedig megizzasztja. Szerencsére nálunk minden hajtípusra találsz hajápolókat, sőt, a frizurádhoz szükséges kellékeket egyaránt.