Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Urban Monkey
Ismerd meg az Urban Monkey-t, az italt, amelyet minden nap szívesen iszunk: finom és természetes összetevőket tartalmaz – benne a természet adta különleges ízekkel. Természetes gyümölcsökből és zöldségekből, néhány termékünknél egy csipetnyi fűszerrel. Semmi több! Urban Monkey frissítő gyümölcslevek és smoothie termékek nem esnek át hőkezelésen. Így jobban megőrzik a bennük található vitaminokat, enzimeket és más tápanyagokat. Mi pedig így szeretjük őket.
Az Urban Monkey egy hidraulikus prés segítségével nyeri ki a nyers gyümölcsök és zöldségek legjavát. A hidegen préselés is hozzájárul a termék frissességhez. Az íz és a minőség számunkra kiemelten fontos, azonban az év nem minden szakaszában áll rendelkezésre az összes gyümölcs és zöldség, ezért időnként, a termesztési szezonon kívüli időszakban, fagyasztott formában érkeznek hozzánk belőlük.
Hogyan élvezhetjük ilyen sokáig a friss ízeket? A HPP, vagyis a nagy nyomású technolgiának köszönhetően. Gyümölcsleveinket NAGYON nagy nyomásnak tesszük ki (6000 Bar – mintha 60km mélyre merülnénk az óceánban), amely elpusztítja a kórokozókat, azonban megőrzi a fontos tápanyagokat. Ennek köszönhető, hogy termékeink biztonságosak és tovább fogyaszthatók a frissen préselt italoknál. Próbáld ki te is az Urban monkey frissítő gyümölcsleveit és smoothie termékeit Magyarországon elsőként a Kifli.hu-n!