Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Procter - Ültessünk jobb levegőt

ÜLTESSÜNK EGY ÚJ, HAZAI ERDŐT!

Segíts most te is, hogy a MyForest Közösségi Erdőkért Alapítvánnyal együttműködve egy új erdőt ültethessünk Magyarországon!

Hogyan segíthetsz?

Vásárolj bármilyen P&G terméket (Ariel, Lenor, Jar, Pampers, blend-a-med, blend-a-dent, Naturella, Always, Discreet, Pantene, Head&Shoulders, Aussie, Herbal Essences, Mr. Proper, Gillette, Ambi Pur, Old Spice, Tampax, Bear Fruits, Oral-B, Swiffer) október 18. és november 30. között a kifli.hu-n, mert minden egyes vásárlással támogatod a hazai élőhelytelepítést, aminek a keretében több ezer fát szeretnénk elültetni. Ezzel hozzásegítjük hazánkat és Földünket a tisztább levegőhöz. A fák és erdők megkötik az emberi ipari tevékenység által kibocsátott üvegházhatású gázok egy részét, ezért kiemelten fontos szerepük van a Föld túlmelegedése elleni küzdelemben.

1 termék = 1 adomány*

*Még több információ: www.ultessunkjobblevegot.hu

Minden otthon kezdődik. A legapróbb változtatás a háztartásban is hatalmas lépést jelenthet a bolygó számára.

 

Miért pont erdőt?

Minden egyes elültetett fa, minden új hektár erdő kiemelkedő jelentőségű a levegőszennyezés csökkentése szempontjából.

Csak Budapesten évente mintegy 15-20 000 autó jelenik meg az utakon és ezzel párhuzamos 2000 fával csökken a faállomány. Ez a tendencia komoly problémát jelent, hiszen 1 autó éves szén-dioxid kibocsájtását 30 fa képes megkötni.