Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kifli Piac Újratöltve

Olyan átlátszóak vagyunk, mondhatnánk, hiszen egyértelmű, hogy mit szeretnénk elérni a visszaváltható üveg-csomagolásainkkal. Az Újratöltve programunknak remélhetőleg mindenki örül. A bolygónk azért, mert a kis kiszerelésű műanyag- és papírcsomagolásokkal ellentétben így nem keletkezik hulladék. És te is örülsz – a jó érzésen felül, amit az ökológiai lábnyomod csökkenése okoz –, hiszen spórolsz egy csomó pénzt az egyre dráguló csomagoláson, amit beleépítenek a termékek árába. Nem beszélve arról, hogy minden apró lépés nagy példamutatás a környezetedben élőknek. Csak annyit kérünk a zavartalan körforgás érdekében, hogy az üres üvegeket kimosva juttasd vissza a futárunknak. Köszönjük, hogy együtt zöldebbek lehetünk.

Ez az igazi tejüveg

Reggeli gasztrokalandozások jeligére – az alpesi tejtermékeinken túl – hadd áradozzunk egy kicsit két magyar beszállítónkról. Az egyik az On Natural, amely teljesen növényi és organikus kínálatával segíti a speciális életmódot tartó vásárlókat, ráadásul tartósítószer és ízfokozó nélkül. A másik pedig az Élő Bolygó: a kistermelői márkanév egy Bakonyban található családi mintagazdaságot takar, ahol még biovegyszereket sem alkalmaznak, hanem humuszból, kvarclisztből, vízből készült eleggyel permeteznek.

Mutatjuk, mi van a rizsen és tésztán túl