• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Emlékezetessé tesszük 2022 utolsó napját

Helló 2023! Az újév első napját a néphagyomány szerint érdemes – a pénzérméket jelképező – lencsés étellel kezdeni, ahogyan a malac is kötelező eleme a szilveszteri vacsorának. Ennek a szokásnak az a háttere, hogy a szárnyasok elkaparják a szerencsét, a halak elúsznak, a vadak pedig elszaladnak vele, ezért a lassan döcögő malac húsa az ideális választás. Ráadásul a zsíros malac a jólétre is utal. A magyarok kedvenc sertés-alapú étele pedig a virsli. Használd ki a két ünnep közti időszakot és pihenj, majd mi kivisszük a vendégséghez vagy intim ünnepléshez szükséges pezsgőket és más italokat, előételeket és hidegtálakat, illetve lencsés és malacos fogásokat egyaránt. Hiszen ismersz minket: kedves futárunk pont abban az akár 15 percben érkezik, amikor neked a legalkalmasabb.

Hidegvérrel tálalva

 

A hidegtálak, előételek és tunkolható krémek mindig megmentik a házibulit és a családi összejöveteleket, hiszen ezáltal nem kell a konyhában sündörögni és újramelegíteni a fogásokat.

Szimbolikus koccintások