Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Imádjuk azt a kihívást, hogy újra és újra megugorjuk az ingerküszöbödet, és megoldást találjunk egy meglévő igényedre. Alig várjuk minden alkalommal, hogy megmutathassuk, milyen újdonságokkal készültünk neked, hiszen mindig előrukkolunk néhány izgalmas termékkel. Méghozzá olyan színvonalon, amire garanciát vállalunk, hiszen ha valami nem tetszik, visszaigényelheted a profilodban az árát. Úgyhogy vedd elő a virtuális túrabakancsodat és tegyél egy túrát a raktárunk vadiúj készletei közt!

Organikus szivárvány a tányérokra

Bio gyümölcs- és zöldségbeszállítóink között csak ellenőrzött gazdák és termelők vannak, akik a környezet iránti szeretettel és tisztelettel termesztenek - vegyszeres műtrágyák és permetszerek használata nélkül. Ráadásul nagyrészt az általunk kifejlesztett, benyomódás-biztos, 100%-ban újrahasznosítható kartondobozokban szállítjuk ki neked a friss, egészséges terméseket.