Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Imádjuk azt a kihívást, hogy újra és újra megugorjuk az ingerküszöbödet, és megoldást találjunk egy meglévő igényedre. Alig várjuk minden alkalommal, hogy megmutathassuk, milyen újdonságokkal készültünk neked, hiszen mindig előrukkolunk néhány izgalmas termékkel. Méghozzá olyan színvonalon, amire garanciát vállalunk, hiszen ha valami nem tetszik, visszaigényelheted a profilodban az árát. Úgyhogy vedd elő a virtuális túrabakancsodat és tegyél egy túrát a raktárunk vadiúj készletei közt!

A frissen szedett, hazai termések legjava

Juhú, végre ezeknek a finomságoknak is szezonja van nálunk! Ha a frissen szedett címkét látod, az azt jelenti, hogy a betakarítástól számított akár 12 órán belül a földről az asztalodra kerülhetnek a termések. Ezáltal nincs hosszú utaztatás az importtal, kisebb az öko-lábnyom, nem fogdossák össze emberek tömegei a polcokon, ráadásul a vásárlással támogatod a magyar kistermelőket.