Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Új Silan parfümmel

Új Silan hosszan tartó parfümmel és akár 24 órán át és 7 napon át tartó frissességgel

 

A Silan "egy kis extra nekem és a ruháimnak". Hagyd, hogy elröpítsünk az illatok csodálatos világába a Silan öblítőkkel. Élvezd a különösen hosszantartó frissességet, amely a nap 24 órájában tart!

 

Új Silan Aromatherapy

 


Küldd el érzékeidet egy utazásra a Silan Aromatherapy segítségével, és gyönyörködtesd tested és lelked inspiráló illóolajokkal.
Lazítsd el érzékeit a magnólia varázslatos illatával, vidd be a trópusi sziget hosszan tartó és friss illatát mindennapjaiba vagy kölcsönözz egzotikus gyümölcsös illatélményt ruhatáradnak a Silan Aromatherapy öblítőkkel akár a nap 24 órájában, a hét minden napján.


Egyedülálló és fenntartható parfümtechnológiának köszönhetően, valamint értékes illatokkal egész nap inspiráló illatot kölcsönözhetsz ruháidnak.

Az általunk használt illatanyag összetevők eltérő párolgási jellemzőkkel rendelkeznek, biztosítva az illatanyagok késleltetett felszabadulását - a ruhanemű hosszan tartó illata érdekében.

 

Silan friss pillanatok - akár 24 órán keresztül, 7 napon át

 

Tapasztald meg a hihetetlen lágyságot, a hosszan tartó frissen mosott ruhák illatélményét és kényeztesd magad és ruháidat a frissesség ellenállhatatlan érzésével- akár 24 órán keresztül és 7 napon át.  

 

 

A Silan Fresh Sky öblítő a hosszan tartó frissesség technológiájával a hihetetlenül puha ruhák érzésével és intenzív friss illattal kényeztet téged. A Silan Fresh  Sky öblítő használatával olyan érzése lesz, mintha ruháid a szabad kék ég alatt, napsütés és üde reggeli szellő hatására száradtak volna meg, mostmár akár a nap 24 órájában, a hét minden napján.