Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Nemsokára együtt izgulhatunk az UEFA Európa-liga döntőjén, amely Európa második legfontosabb klubtornája a Bajnokok Ligája után. A mérkőzés nem csupán azért kulcsfontosságú, mert eldől, hogy ki lesz az adott szezon győztese, hanem azért is, mert ezúttal Budapesten rendezik meg. Ennek számos sportdiplomáciai és gazdasági előnye van, úgyhogy a foci (nem)szeretetétől függetlenül minden magyar embernek öröm, hogy ezt a globális eseményt szerte a világon közvetítik és milliók nézik, tehát nő a láthatóságunk és ez hosszú távon vonzza a turistákat, illetve a befektetőket. Ha pedig vérbeli focirajongó vagy, akkor az a jó hírünk, hogy nem kell kihagynod egyetlen kapura rúgást sem. Csak rendeld meg a Kifliről a csomagjaidat a meccs előttre vagy a szünetre időzítve, és a futárunk már viszi is a rágcsálnivalókat, italokat és a háztartási kellékeket, hogy egy tapodtat se kelljen megmozdulnod a képernyő elől.

Kitchin: a Kifli új bajnoka

A Kitchin márkát azért is fejlesztettük ki, mert láttuk, hogy milyen nagy igény van a BIO termékekre és a gyorsan (jelen esetben egy meccs közé ékelt reklámszünet alatt) elkészíthető, kiváló minőségű főzési alapanyagokra diszkont áron. Az olasz konyhát pedig csak imádni lehet, úgyhogy biztosra mentünk a Kitchin termékcsaláddal.

Körömrágás helyett van jobb ötletünk