Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Ubomi

Te is az vagy, aki addig alvajáró üzemmódban működik, amíg hozzá nem jut az első csésze kávéjához? Akkor jó hírünk van: megérkezett az UBOMI márkánk, amely a YES Mánia „minőség jó áron” termékcsalád törzsi díszes példánya. Nézzük csak, miért fogod imádni: a kapszulás vagy szemes kávék hagyományos kávévidékekről származnak, esőerdő-szövetségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, a kapszulák pedig 100% bio-alapúak és otthon komposztálhatóak. Ráadásul mindez kedvező árazással, hogy még vacillálnod se kelljen, hogy milyen feketelevessel bikázd be a napodat.

Világhírű kávévidékek karakterei

Természetes, hogy szereted tudni, honnan származik a kávéd, hiszen a forrás garantálja a minőséget. Az UBOMI 100% arabica kávéi mind hagyományos kávévidékekről származnak, úgyhogy ideje végigkóstolnod a különbséget egy etióp, kolumbiai, hondurasi, el salvadori és brazil kávé között. Etiópia a kávé őshazája (egy helyi pásztor fedezte fel a piros bogyótermés élénkítő hatását a kecskéin, a 8-9. század környékén), Brazília a világ legnagyobb kávétermelő országa, Kolumbia pedig a második. El Salvador Közép-Amerika legkisebb országa, és történelmük kezdete óta kávénövényekből élnek. Pipilnek nevezték őket, ami az ősi aztékok és maják nyelvén kávét jelent. A maja birodalom része volt a mai Honduras is. Az UBOMI márka megálmodói egyébként annyira elkötelezettek a környezetbarát és tisztességes mezőgazdaság irányában, hogy megszerezték az esőerdő-szövetségi tanúsítványt, azaz minden termék megvásárlásával ezt a nemes ügyet is támogatod.

Csupa környezetbarát kapszula