Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Nem kell nézegetned a kisbetűs címkéket, hogy mi hol készült, hiszen ezúttal Magyarország legjavát visszük házhoz neked a tradicionális gulyástól kezdve a színpompás lecsón át a jellegzetes desszertekig, széles italkínálattal, hogy jobban csússzanak a falatok. Bár a legtöbb aroma ismerős lesz számodra, azért mi mégis ismételt ízpróbára biztatunk, nem beszélve arról, hogy mindig tudunk újat mutatni – és akár 90 percen belül házhoz is visszük neked a bevásárlásodat. Azt szeretnénk, ha válogatásunk segítségével büszkén úgy érezhetnéd, hogy hazánk méltán a világ egyik kiemelkedő gasztronómiai gócpontja. De a szívedé biztosan.

 

A gulyás nem csak egy marhahúsos-paprikás-krumplis leves, hiszen a recept szimbolizálja a magyarok szabad szellemét és a végtelen pusztaság ízeit. A gulyás az egyik legrégebbi magyar étel, amit már az Árpád-házi királyok is ismertek, és a mai napig szinte változatlan formában készül. A főzőedényét, a bográcsot a gulyások, azaz a marhapásztorok nevéről kapta. Ha egy igazán ősi ízélményre vágysz, készítsd el az egyik leghagyományosabb fogásunkat!

 

: A lecsó az egyszerűség mesterműve, amely gazdagon tükrözi a magyar föld termékenységét. A lecsó története egyetlen zöldségben, a paradicsomban gyökerezik, amelyet a 16. században hoztak Európába Amerikából, és a magyarok hamar megkedvelték. Ahogy a paradicsom- és paprikatermesztés beindult, úgy vált népszerűvé a lecsó is, amelynek minden változata – a kolbászostól a tojásosig – egy igazi ízorgia. Merülj el te is a nyár színeiben, és főzz egy kiadós adagot a szeretteidnek!