Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Becsüld meg a bőrödet, amely kívülről óvja a tested a külső behatásoktól, és te is törődj vele! Kigyűjtöttünk neked ehhez néhány szuper arcápolót, maszkot, ajakápolót és testápolót, valamint válogathatsz a méltán híres, ember- és állatbarát The Body Shop kínálatából is. Sőt, készülünk az anyák napjára is, hogy a legszebb csomagot adhasd majd ajándékba. Mindezt akár 15 perces idősávon belül szállítjuk ki, hogy ne zavarjuk meg a fürdőszobai rituáléidat.

A fenntartható szépségápolás ikonikus márkája a The Body Shop, amely kizárólag természetes eredetű, vegán összetevőkkel dolgozik, amelyeket Közösségi Méltányos Kereskedelmi partnereiktől szereznek be. Nézd, mi mindent kínálnak: a géles könnyedségű, azonnal beszívódó British Rose testjoghurt például azonnal hidratál, a C-vitaminos ragyogásfokozó intenzív hidratálókrém pedig kiegyenlíti a bőrtónust.