• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Tomi maximális frissesség hatással és hatalmas mosási erővel!

Tomi maximális frissesség hatással és hatalmas mosási erővel!


Tomi Aromaterápia Orchidea és Makadámia olaj Power mosókapszula

Fedezd fel Tomi Aromaterápia Essentials mosószer színes ruhákhoz, orchidea és makadámia olaj illattal. Az Aromaterápia Essentials különleges illatokat hoz mindennapjaidba, a virágok és illóolajok egyedülálló kombinációjának köszönhetően, hosszan tartó frissességet nyújtva ruháinak.

A Maximális Frissesség egy új illattechnológiával intenzív frissességet kölcsönöz a mosógép ajtajának kinyitásától kezdve.

A Tomi Power mosókapszula hatásosan eltávolítja a foltokat, hosszantartó frissességet biztosít, valamint  ragyogóvá varázsolja az élénk színű ruhákat. Mindezt úgy, hogy közben kíméletes a szövetekkel.

Kényelmesen előre adagolt formában a Tomi Power mosókapszulák megbízható folt-és szageltávolítást  biztosítanak, még hideg vizes mosás során is.

Egyetlen kapszula sok ruhát tisztává varázsol: Dobj egy kapszulát az üres dobba és töltsd be a piszkos szennyest, ahogy szoktad. Válassz mosási ciklust 20° és 95° fok között... és mehet!

 


Tomi 3 az 1-ben Power mosókapszula Color

Élvezd a Maximális Frissesség hatással és pezsdítő illatokkal gazdagított tiszta ruhákat, az egyedi illatélményért. Tomi Power Color kapszula a tiszta, ragyogó és friss ruhákért, hosszantartó illattal.

Tomi 3 az 1-ben Power mosókapszula színes ruhákhoz, a koncentrált folyékony mosószerek legújabb generációja. A kapszula összetevői eltávolítják a különféle foltokat, biztosítva ezzel a ruhák tisztaságát, ragyogását és hosszan tartó frissességét.

Egyetlen Tomi Power mosókapszula ragyogó tisztaságot & frissességet biztosít és mindezt megfizethető áron.


100% újrahasznosítható csomagolás


20°C - Hatékony alacsony hőfokon is


Biológiailag lebomló fólia

 

Tomi Sensitive & Pure folyékony mosószer