Miért ne vennél egyszerre többet a szükséges árucikkekből, hogy még jól is járjál? A legtöbb termék eláll jó ideig a hűtőben vagy a kamrában, és így legalább nem fogysz ki egyhamar a háztartásod kötelező kellékeiből, valamint a kedvenc finomságaidból. Nagybevásárlás okosan, hogy még a pénztárcád is meghálálja – nézd meg, milyen ellenállhatatlan ajánlatok várnak!

Miért vagyunk büszkék a szolgáltatásunkra?
Kedves futárjaink pontosan abban a 60 vagy 15 percben érkeznek az ajtódig, amikor neked alkalmas, 24.000 Ft felett ingyenes kiszállítással. Több mint 13.000 termékből választhatsz, többek között remek ár-érték arányú sajátmárkás termékekből, ’Újratöltve’ és ’Mentsd meg az élelmiszert’ kategóriákból, illetve az ország egyik legszélesebb növényi alapú választékából. A rendelésedet kérheted PET-palackból készült újrafelhasználható táskában is, az újrahasznosítható papírzacskók helyett.
És mivel nálunk mindig igazad van, ha valamelyik termékkel nem vagy elégedett, egyedülálló panaszkezelésünknek köszönhetően saját magadnak is jóváírhatod az árát a fiókodban.