• Kedves Kiflis! Van egy mentő ötletünk: mentsd el a Visa kártyádat és nyerj 1 hónapos ingyenes Prémium tagságot 2024.02.19.-03.31. között - minden NEGYEDIK nyer!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Mi is szaladunk, hogy kiszolgáljunk tisztítószerekkel és háztartási kiegészítőkkel, mert sajna a házimunkát egy házimanó sem csinálja meg helyetted. Hiszen a Kifli nem csupán online élelmiszerbolt, hanem például drogéria is egyben, úgyhogy a kamrán túl feltöltjük a fürdőszobai és konyhai polcaidat is akár 90 percen belül és 15 perces idősávban. Porszívózz úgy, mint Freddy Mercury!

Az a fránya házimunka, öko-módra

Ha azon vacillálnál, hogy vajon melyik alkotóelem nem fér össze a babával vagy a háziállatoddal, illetve eleve zöld szemléletben próbálod vezetni a háztartást, és unod olvasni az apróbetűket, akkor van egy jó hírünk: kigyűjtöttünk neked néhány szuper környezet- és bőrbarát tisztítószert. Büszkék vagyunk magyar márkáinkra, amelyek legalább olyan jók, mint az ismert világmárkák – az Ökolomb termékei ráadásul megfizethetőek is. Kifli-tipp: kérd zöld leveles öko-idősávban a rendelésedet, hiszen akkor eleve a környékeden járunk!

A konyha úgy jó, ha zajlik benne az élet

 

A főzés és étkezés klassz dolog, de az utána következő takarítás és mosogatás már kevésbé lelkesítő – ugyanakkor ezeket is lehet hatékonyan művelni, főleg az itt ajánlott termékeinkkel. Murphy törvénye alapján pedig mindig kifut vagy lefröccsen valami, úgyhogy jól jön a Well Done tűzhelytisztító habja, és helyetted cipeljük a Somat vízlágyító sóját is!