Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Amikor besütnek a tavasz első napsugarai az ablakodon, hirtelen meglátod az összes porszemet és foltot a lakásban, és megszállnak a fészekrakó ösztönök. Segítünk az otthonod kicsinosításában tisztítószerekkel, öko-alternatívákkal, mosó- és mosogatószerekkel, papíráruval, illetve szezonális háztartási kiegészítőkkel - akár 90 percen belül és 15 perces idősávban az ajtódhoz szállítva a nehéz csomagjaidat, hogy az erődet csak a házimunkára tartogathasd. 

Ha azon vacillálnál, hogy vajon melyik alkotóelem nem fér össze a babával vagy a háziállatoddal, illetve eleve zöld szemléletben próbálod vezetni a háztartást, és unod olvasni az apróbetűket, akkor van egy jó hírünk: kigyűjtöttünk neked néhány szuper környezet- és bőrbarát tisztítószert. Büszkék vagyunk magyar márkáinkra, amelyek legalább olyan jók, mint az ismert világmárkák: például a környezet- és emberbarát Cleanne termékei ráadásul megfizethetőek is.
Kifli-tipp: kérd zöld leveles öko-idősávban a rendelésedet, hiszen akkor eleve a környékeden járunk!

Nem győzünk hálálkodni a papírért, hiszen annyi praktikus kellék készül belőle, aminek hasznát vesszük a konyhában, a fürdőszobában, megfázáskor, és az életünk számos területén. Segítünk megihletni, hogy miből érdemes betáraznod - nehogy kifogyjál belőlük! Jó szívvel ajánljuk például a hazai feldolgozású, illat- és fóliamentes, környezetbarát Szép termékeket.