Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Tudtad, hogy a The Body Shop közel sem egy átlagos szépségipari márka? Náluk az üzlet a jó eszköze, a társadalmi és környezeti felelősségvállalás pedig a márka lelkébe van beleszőve. Aktivista kozmetikai márkaként folyamatosan harcolnak egy igazságosabb és szebb világért. Természetes összetevőiket etikus forrásból szerzik be és illatos termékeikkel támogatják a belülről fakadó, valódi szépséget. Hisznek a fenntarthatóságban és tesznek is érte. Sosem teszteltek állatokon és év végére minden termékük 100% vegán lesz. Miért ne kényeztetnéd magad úgy, hogy közben a bolygóról is gondoskodsz?

TESTI MESÉK AZ ÖNGONDOSKODÁSRÓL

Keményen dolgozó tested minden nap megérdemel egy kis énidőt és kényeztetést. A The Body Shop testápolói minden porcikáddal törődnek akár 96 órás hidratálást nyújtva. Ugorj hát fejest bátran a tusfürdők, a testvajak és a testjoghurtok illatos kavalkádjába és élvezd a természetes gondoskodást!

A NAPRA LEHET NÉZNI, DE RÁD NEM