Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Sokfélék vagyunk. Mindannyian mással foglalkozunk, másban leljük örömünket és más rímekre mosolyodunk el. Persze vannak közös tulajdonságaink is. Egyformán tudunk szeretni, nevetni, komolyak lenni. És van egy nap az évben, amikor mind ugyanarra, de mégis más személyre gondolunk. Az Anyák Napja közös ünnepünk, mégis talán a legszemélyesebb. Még a testvérek is másként gondolnak az édesanyjukra, más emlékek ugranak be nekik elsőre. És mindenki mással lepi meg szívesen a saját anyukáját. Ajánlatunkkal azon próbálunk segíteni, hogy mivel szerezz örömet, így több időd marad verset tanulni, ünnepséget szervezni.

A biztos pont

Ha csak egy dolgot vihetnél anyák napjára meglepetésnek, mi lenne az? Mi úgy gondoljuk, bármit is terveztél, virág legyen nálad! És hogy ne kelljen sorban állnod reggel a virágosnál, rendeld meg előre, és aludj kicsit tovább!

ÉDES KÉNYEZTETÉS