Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A TENA Lady inkontinenciabetétek kimondottan a vizelet felszívására készültek – az egészségügyi betétek pedig nem. Ezek a betétek külsejük alapján akár inkontinenciabetétek is lehetnének, azonban egy teáskanálnyi vizeletnél többel képtelenek megbirkózni, mivel nem is ez a feladatuk, hanem a menstruációs folyadék elnyelése.

Szagsemlegesítés

A TENA Lady inkontinenciabetétek a vizelettel járó kellemetlen szagokkal is leszámolnak. A betét belsejében lévő mikrogyöngyök meggátolják az ammónia fejlődését, így a baktériumok nem szaporodnak tovább, ezáltal a betétek viselése teljesen diszkrét és kényelmes.

Tökéletesen száraz érzés

A TENA Lady inkontinenciabetétek tele vannak szuperabszorbens-polimerekkel, ezek olyan apró kis részecskék, amelyek zselés szerkezetűvé alakulnak folyadékkal való érintkezés során. Magukba zárják a vizeletet, így az nem tud visszaszivárogni a betét felületére. És száraz marad az Ön bőrével együtt.

Gyors nedvszívás

A TENA Lady inkontinenciabetétek gyorsan elvezetik és felszívják a nedvességet, ezáltal tiszta és friss érzést biztosítanak. Ez annak köszönhető, hogy a bőrrel érintkező felső réteg és az alatta található, a folyadék eloszlásért felelős rétegek tervezésénél kimondottan figyelembe vették, hogy a vizelet - a vízhez hasonlóan - híg és gyorsan áramlik. Ezzel szemben az egészségügyi betétek lazább szerkezetűek, és sűrűbb váladék (mint amilyen a vér) felfogására lettek kifejlesztve.