Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Téli szépségápolás

Minden testrészünk megérdemli, hogy foglalkozzunk vele, hiszen nap mint nap kiszolgál minket. Télen különösen nincs könnyű dolga, hiszen meg kell küzdenie a bőrrepesztő hideggel és az éltető napfény hiányával is. Ha extra gondoskodást kap a bőrünk, hajunk, kezünk, ajkunk, valamint belülről is segítjük vitaminokkal a szervezetünket, az egész összkép önmagáért beszél majd. Válogass a minden igényt kielégítő, minőségi termékcsaládok között, hogy ragyogva indulhass neki az évnek.

Luxusmárka egzotikus alapanyagokkal

 

A Rituals házhoz viszi a wellness fürdők kényeztetését: az alap tisztálkodószereken felül kényeztető testradírokat, fürdőszobába való illatpálcákat és igényes ajándékcsomagokat is találsz a repertoárjukban. Olyan különleges hozzávalókat csempésznek a termékeibe, mint az indiai rózsa és rózsaszín só, vagy a japán menta és cseresznyevirág, hogy csukott szemmel utazhass messzi tájakra a fürdőkádban.

Elismert és ellenőrzött natúrkozmetikumok