Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Tavaszi nagytakarítás

Ha tavasz, akkor jó idő, és ha jó idő, akkor pedig a nagytakarítás sem maradhat el. Amíg átgondolod a lépéseket, mi elhozzuk neked a takarítás összes kellékét - ez a munkamegosztás Kifli módra. Különleges válogatásunkban összegyűjtöttünk mindent, amire csak szükséged lehet: tisztítószereket, takarítóeszközöket, fertőtlenítőket, de nem feledkeztünk meg a fontos részletekről sem. A népszerű márkákon túl megtalálod nálunk a 100%-ig lebomló, növényi alapanyagokból készülő termékeket is, melyek nem veszélyesek egészségünkre, nem tartalmaznak allergén anyagokat és nem károsítják környezetünket. Nézz szét egy egyedülállóan zöld kínálatban és gondoskodj velünk bolygónk tisztaságáról is.

Zöld út a zöld háztartáshoz

Ökológiai tisztítószerek

Egy kis odafigyeléssel Te is zöldebbé teheted a háztartásodat. A környezetbarát tisztítás és takarítás melletti legfőbb érv, hogy erdőket és vizeket óvhatunk meg a szennyezéstől, emellett pedig az otthonunk is biztonságosabbá válik. Feltöltöttük a polcunkat rengeteg öko tisztítószerrel és kellékkel, amik nemcsak felfrissítik az otthonod, de egyszerre kímélik egészséged és a környezeted! Go green!

Takarítóeszközök