• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Tante Susi sütemények

A Tante Susi tulajdonosai a cukrászat iránt mélyen elkötelezettek. Hagyományos recepttel készülnek a bejglik és a klasszikus teasütemények is fertőszentmiklósi családi üzemükben. Süteményeik az ünnepi asztal elmaradhatatlan desszertjei, olyan finomságok, amik kifogástalan minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek.

 

Vajas alaptészta, szabadtartásból származó tojások, ökológiai gazdálkodásból származó dióbél, hazai mák, magas kakaó- és gyümölcstartalom, valamint minőségi vaj használata jellemzi termékeiket, melyeket a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel készítenek el minden korosztály örömére.

 

Édes finomságaik nem hiányozhatnak egyetlen ünnepi asztalról sem! Kóstold meg őket:

 

 

A Tante Susi különösen fontosnak érzi, hogy a jelenlegi nehéz helyzetben se hiányozzanak a finom sütemények a családi asztalról. Ez az időszak mindenki számára kihívásokkal teli, de vannak, akiket különösen hátrányosan érint. Őket szeretné a Tante Susi segíteni azzal, hogy minden, 2022. november 2. és 2023. január 4. között, a kifli.hu-n megvásárolt termékük után 100 Ft-ot felajánlanak civil szervezetek részére.

 

CSUPÁN APRÓSÁG SZÁMODRA, DE NAGY SEGÍTSÉG MÁSOKNAK!

 

Szavazz egy civil szervezetre, akit szeretnél, hogy a támogatást kapja! A részleteket megtalálod a Tutti Biscotti Facebook oldalán.

 

MINDEN SZAVAZAT SZÁMÍT!

 

Érdemes szavazni, hiszen a beérkezett szavazatok száma alapján választják ki az első három civil szervezetet, akik között 3 egyenlő arányban osztják szét az összegyűlt támogatási összeget.

 

A szavazás 2022. december 16-ig tart.

A végeredmény kihirdetése: 2023. január 12.

A végeredmény kihirdetésének helye: a Tutti Biscotti Facebook oldala

 

 

Vásárolj termékeik közül és lepd meg szeretteidet ünnepi finomságokkal!


Vásárlásoddal támogathatod azokat, akiknek igazán szükségük van rá!