Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szüret

A nyár végét a rövidebb nappalokon túl a beérő szőlőfajták is jelzik, és a szüret akár október elejéig is eltarthat. A friss szőlőlé, azaz a vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli must átkerül a borászok hordóiba és megkezdődik az erjedés – pár héttel később pedig már el is készül az új bor. A Kifli már szüreti fesztivál-hangulatban mutatja be neked (és viszi házhoz akár 2 órán belül)a hazai gazdaságok termékeit, ami csak szóba jöhet egy kellemes borozáshoz.

Évjáratköszöntő

"Elsők között érik be Európában a Csabagyöngye, így idén is ez a tradicionálisan magyar szőlőfajta nyitja meg a Varga Pincészetnél a szüreti időszakot. Ez az üde, friss és gyümölcsös bor kiváló fröccs-alapanyag, de önmagában fogyasztva is nagy élmény a kóstolása. Az idei évjárat alapanyagát már leszüreteltük, a Kiflinél a lehető leghamarabb, várhatóan már szeptember 7-én megrendelhetitek és megkóstolhatjátok az új Csabagyöngyét.

Összességében a szőlőtermést tekintve idén országosan alacsonyabb mennyiséggel számolhatunk a tavaszi-nyári időjárás viszontagságai miatt: 1901 óta ez volt a legszárazabb év a januártól júliusig tartó időszakban, amely extrém terhelésnek tette ki a szőlőtőkéket is. A magas mustfok és a szépen ívelő savak viszont magas minőséget jeleznek, jó évjáratnak ígérkezik 2022"

Varga Máté
Varga Pincészet

A könnyed fehér