Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szomjoltó nyári italozás

A forró nyári napok gondoskodnak róla, hogy megszomjazzunk, a Kifli.hu pedig abban segít, hogy megtaláld az alkalomhoz leginkább illő italt. A mindannyiunk számára érdekesen alakult tavaszi elszigeteltség után végre jól esik kimozdulni, együtt nevetni a barátokkal és a távolabbi családtagokkal. Használd ki a nyári napokat, élvezzétek, hogy újra találkozhattok és megoszthatjátok egymással a kimaradt élményeket!

 

A Kifli.hu kínálatában megtalálsz mindent, amire szükséged lehet, akár a vízpartot célozzátok be, akár egy könnyed partit, vagy baráti összejövetelt szervezel!

A legtöbb alkoholos itallal egyetlen probléma van: hogy nem élvezhetjük hűsítő ízüket folyton. Habár nyáron a víz is jobban csúszik, néha jólesik valamilyen frissítő ízzel is csillapítani a szomjúságot. Ezekre a pillanatokra is gondolj – tárazz be néhány üdítő, alkoholmentes italt, amivel biztosíthatod a megfelelő hidratáltságot mindenki számára!

Szinte elképzelni sem tudunk nyárestibb élményt annál, mint amikor egy fárasztó munkanap után leülünk a haverokkal és élvezzük, ahogy egy kellemes sör végigjár a nyelvünkön. Egyszerre hűsít, csillapítja a szomjat és tökéletesen ellazít. A nap a következő szakaszába ért. Te kivel osztanád meg szívesen? Rendelj neki is!