Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Kifli ezúttal Szépséghónapot hirdet négy héten keresztül olyan témákkal, mint a szájápolás, tisztálkodás, intim higiénia és szőrtelenítés, illetve testápolás. Kövesd hétről-hétre kínálatunkat és akcióinkat, és ha mind a négy héten legalább egy szépségápolási terméket rendelsz, bekerülsz egy sorsolásba, amelyen nyerhetsz egy Oral-B iO5 elektromos fogkefét!

Akár egy felhőtlen nevetés, akár egy hatásos beszéd, akár egy érzéki csók - ezekhez mind a szádat kell használnod, ezért gyakran kerülnek reflektorfénybe a fogaid is. Ápold őket rendszeresen és professzionálisan, hogy magabiztos lehess bármilyen helyzetben! A Kiflin minden eszközt megtalálsz hozzá, legyen az fogkefe, fogkrém, fogselyem, szájvíz és gyerekeknek való kelléktár - beleértve a környezettudatos opciókat is.

Mindig válassz a fogproblémáidhoz passzoló fogkrémet, hogy személyre szabhasd a rutinodat! Ha sokszor érzékeny a fogínyed, használd a Sensodyne Complete Protectiont, és ha gyakran küzdesz fogszuvasodással vagy fogkővel, szerezd be a A L'Angelica Teafaolaj gyógynövényes fogkrémét, amely 98%-ban természetes összetevőkkel küzd a szájüregben lévő baktériumokkal.