Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Téli kulinaritások – újratöltve!

Napjainkban egyre inkább fontosabbá válik, hogy odafigyeljünk környezetünkre. Azért, hogy ne terheljük feleslegesen a Földünket, számos aprónak tűnő dolgot tehetünk, közösen. Ezek az pici lépések előbb utóbb a napi rutin részei lesznek, amivel a körülöttünk élőket is tudjuk ösztönözni.

 

Hogyan kezdd el?

 

Vásárolj tudatosan! Tervezd meg előre, hogy adott héten mit szeretnél reggelizni, ebédelni vagy vacsorázni. Elsőnek nehéznek és feleslegesnek tűnhet, de hidd el, egy idő után azt fogod észrevenni, hogy nem teher, hanem a napi rutin része. Ha tudatosan vásárolsz, pazarlásmentessé fog válni életed, hiszen mindig azt veszed meg, amire szükséged van. Kevesebb élelmiszer fogja a kukában végezni, így sokkal költséghatékonyabban tudod megoldani a vásárlást.

Vásárolj csomagolásmentesen! Számos olyan alapanyag kapható, ami nem eldobható műanyagban kerül forgalomba. Ezek a termékek visszaváltható üvegekbe kerülnek hozzád, amit a következő rendelésednél elmosva át tudsz adni a futárnak. Az ilyen termékek megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Ezeket mi újratöltjük és visszakerülnek az üvegek a körforgásba. Így, együtt könnyebb.

Tudtad? Bab fogyasztásával megőrizhetjük testsúlyunkat, csökkentheti a vércukorszintet, ezáltal segíthet megelőzni a cukorbetegséget, valamint csökkentheti a koleszterinszintet, és a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát is! Készíts belőle isteni füstölt bablevest – igazi téli, szívet melengető étel, amit mindenki imádni fog! Esetleg a lencsét jobban szereted? Rengeteg féle-fajta lencse létezik, azonban nem mindenki tudja, hogy mennyi mindenre van jótékony hatással! Javíthatja a májfunkciót, a rostok jelentős szerepet játszhatnak az emésztésben, és magas folsav tartalma miatt várandós hölgyek számára igazán javasolt a fogyasztása. A Szilveszteri buli közeledtével érdemes lehet betárazni belőle, hiszen az új év első napjának kötelező eleme! Mind a bab, mind a lencse Újratöltve üvegekben megtalálható – így nem csak az egészségedet, hanem a környezetedet is véded!

Természetesen mi is tudjuk, hogy nem minden termék esetében működik ez a fajta megoldás. Azonban a jó hír az, hogy csupa egészséges, tápláló alapanyag már most elérhető így. Ezért is fordítunk kiemelt figyelmet az „Újratöltve” termékekre, melyeket üvegekbe töltünk, így amikor elfogy belőle egy-egy alapanyag fontos, hogy elmosva visszakerüljön hozzánk, mert így tudjuk biztosítani a zavartalan és környezettudatos körforgást. Az utóbbi időben egyre inkább érdemes erre figyelni, hiszen az élelmiszerárak növekedésével a csomagoló anyagok költsége is növekszik. Ezeknek az üvegeknek a vissza juttatásával már tettél egy lépést a fenntarthatóbb jövőért.

 

Tegyünk együtt környezetünkért, vásároljunk tudatosan, csomagolásmentesen és teremtsünk egy élhető bolygót gyermekeink és unokáink számára!

 

TERMÉKEINK