Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Őszi újdonságok – újratöltve

Napjainkban egyre inkább fontosabbá válik, hogy odafigyeljünk környezetünkre. Azért, hogy ne terheljük feleslegesen a Földünket, számos aprónak tűnő dolgot tehetünk, közösen. Ezek az pici lépések előbb utóbb a napi rutin részei lesznek, amivel a körülöttünk élőket is tudjuk ösztönözni.

 

Hogyan kezdd el?

 

Vásárolj tudatosan! Tervezd meg előre, hogy adott héten mit szeretnél reggelizni, ebédelni vagy vacsorázni. Elsőnek nehéznek és feleslegesnek tűnhet, de hidd el, egy idő után azt fogod észrevenni, hogy nem teher, hanem a napi rutin része. Ha tudatosan vásárolsz, pazarlásmentessé fog válni életed, hiszen mindig azt veszed meg, amire szükséged van. Kevesebb élelmiszer fogja a kukában végezni, így sokkal költséghatékonyabban tudod megoldani a vásárlást.

 

 

Vásárolj csomagolásmentesen! Számos olyan alapanyag kapható, ami nem eldobható műanyagban kerül forgalomba. Ezek a termékek visszaváltható üvegekbe kerülnek hozzád, amit a következő rendelésednél elmosva át tudsz adni a futárnak. Az ilyen termékek megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Ezeket mi újratöltjük és visszakerülnek az üvegek a körforgásba. Így, együtt könnyebb.

Természetesen mi is tudjuk, hogy nem minden termék esetében működik ez a fajta megoldás. Azonban a jó hír az, hogy csupa egészséges, tápláló alapanyag már most elérhető így. Ezért is fordítunk kiemelt figyelmet az „Újratöltve” termékekre, melyeket üvegekbe töltünk, így amikor elfogy belőle egy-egy alapanyag fontos, hogy elmosva visszakerüljön hozzánk, mert így tudjuk biztosítani a zavartalan és környezettudatos körforgást. Az utóbbi időben egyre inkább érdemes erre figyelni, hiszen az élelmiszerárak növekedésével a csomagoló anyagok költsége is növekszik. Ezeknek az üvegeknek a vissza juttatásával már tettél egy lépést a fenntarthatóbb jövőért.

Az Újratöltve projekt keretein belül új termékek elérhetőek mostantól, melyek az Ételmentő Sörtörköly granolái. A sörtörköly a sörgyártás mellékterméke, az édes cefre leszűrése után visszamaradó gabona őrleményt (árpát és/vagy búzát) jelenti. Alkoholtartalma nincs, azonban hihetetlenül gazdag tápanyagokban.

Üvegeinkbe e mellett olyan kulináris finomságok kerülnek mint például kuszkusz, hajdina, hántolt köles vagy lencse, de nem szabad megfeledkeznünk a különböző édes csodákról, a mézekről sem! Az őszi és téli időszakban rendkívül fontos, hogy a megfelelő vitamin és ásványianyag mennyiséget juttassunk a szervezetünkbe, melyben a mézek nagy segítségünkre lesznek!

 

Idén is sikerült még több finomsággal bővíteni kínálatunkat, hogy a vásárlás minél inkább egyszerűbb és fenntarthatóbb legyen. 

 

Érdemes körbenézni az Újratöltve termékcsalád termékei között, hisz a Sörtörköly Granolák mellett olyan újdonságok is felfedezhetők, mint az Organic Kingdom aszalványai, többek között aszalt meggy, aszalt sárgabarack és aszalt szilva.

 

Tegyünk együtt környezetünkért, vásároljunk tudatosan, csomagolásmentesen és teremtsünk egy élhető bolygót gyermekeink és unokáink számára!

Termékek