Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Töltsük fel újra szervezetünket és éléskamránkat!

 

Napjainkban egyre inkább fontosabbá válik, hogy odafigyeljünk környezetünkre. Azért, hogy ne terheljük feleslegesen a Földünket, számos aprónak tűnő dolgot tehetünk, közösen. Ezek a pici lépések előbb utóbb a napi rutin részei lesznek, amivel a körülöttünk élőket is tudjuk ösztönözni.

 

 

Hogyan kezdd el?

 

  • Vásárolj tudatosan! Tervezd meg előre, hogy adott héten mit szeretnél reggelizni, ebédelni vagy vacsorázni. Elsőnek nehéznek és feleslegesnek tűnhet, de hidd el, egy idő után azt fogod észrevenni, hogy nem teher, hanem a napi rutin része. Ha tudatosan vásárolsz, pazarlásmentessé fog válni életed, hiszen mindig azt veszed meg, amire szükséged van. Kevesebb élelmiszer fogja a kukában végezni, így sokkal költséghatékonyabban tudod megoldani a vásárlást.

 

  • Vásárolj csomagolásmentesen! Számos olyan alapanyag kapható, ami nem eldobható műanyagban kerül forgalomba. Ezek a termékek visszaváltható üvegekbe kerülnek hozzád, amit a következő rendelésednél elmosva át tudsz adni a futárnak. Az ilyen termékek megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Ezeket mi újratöltjük és visszakerülnek az üvegek a körforgásba. Így, együtt könnyebb.

 

 

Milyen termékeket tudsz így vásárolni?

 

Természetesen mi is tudjuk, hogy nem minden termék esetében működik ez a fajta megoldás. Azonban a jó hír az, hogy csupa egészséges, tápláló alapanyag már most elérhető így. Ezért is fordítunk kiemelt figyelmet az „Újratöltve” termékekre, melyeket üvegekbe töltünk, így amikor elfogy belőle egy-egy alapanyag fontos, hogy elmosva visszakerüljön hozzánk, mert így tudjuk biztosítani a zavartalan és környezettudatos körforgást. Az utóbbi időben egyre inkább érdemes erre figyelni, hiszen az élelmiszerárak növekedésével a csomagoló anyagok költsége is növekszik. Ezeknek az üvegeknek a vissza juttatásával már tettél egy lépést a fenntarthatóbb jövőért.

 

A méz kedvezően hat az izomzat, s még a szívizomzat működésére is, jót tesz az emésztésnek, ugyanis tisztítja a vért, serkenti a vérkeringést és vérnyomáscsökkentő hatása is ismert. Emellett pedig azt se felejtsük el, hogy nagyon-nagyon finom, és sokféleképpen is felhasználhatjuk. Készíthetünk belőle isteni meleg italokat, és a tél esti teázásokat garantáltan feldobja!

Válogathatsz az átlagos tea ízek közül, mint például kamilla, vagy a fekete tea, de ha szereted a különleges ízvilágokat, akkor meleg szívvel tudjuk Neked ajánlani a különböző MyGift teakeverékeket! Legyen szó a Téli mandulás teájukról, vagy a Fahéjas Sült Alma teáról – mindkettő garantáltan elvarázsolja ízlelőbimbóidat!

Minden apró lépés számít, hiszen így tudunk példát mutatni a családnak, barátoknak, szomszédnak vagy éppen munkatársaknak. Töltsd fel most télen éléskamrád polcait Újratöltve termékekkel, és tegyél Te is gyermekeink jövőjéért, hogy egy egészségesebb, tisztább bolygón élhessenek!

Válaszd az újratölthetőt!