Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Suppli termelői húskínálat

Ünnepre hangolva – termelői húskínálat

 

Beléptünk az év utolsó hónapjába, ami egyben a karácsonyi felkészülés időszaka is. Év végére elcsendesedik minden, kicsit lelassítunk a karácsonyfa fényei alatt, beszélgetünk, találkozunk és finomakat falatozunk. Amiben a segítségedre tudunk lenni az az, hogy ízletes, hazai gazdák hús termékeit, készítményeit gyűjtöttük össze egy helyre, hogy ízletes finomságok kerüljenek az asztalra.

Ha valami igazán különlegeset szeretnél az ünnepi asztalra, szívből ajánljuk a Tetrabbit nyúl húsát. Az állattartásra, környezetre és takarmányozásra kiemelt figyelmet szentelnek, így a húsa omlósabb. Igazán egészséges, fehérjében gazdag húsféle, ráadásul változatosan elkészíthető. Érdemes pácolni elkészítés előtt. Fantasztikus ízt ad neki a fokhagyma és méz is. Jól illik hozzá az édes íz, így tálaláskor érdemes termelői dzsemmel kínálni.

Karácsonykor találkozunk legtöbbet szeretteinkkel, barátainkkal, így hoztunk néhány ötletet arra az esetre is, ha vendégváró tálat szeretnél készíteni.

 

Terrabit különlegességek

Sokszor túl gondoljuk, hogy mi kerüljön ilyenkor a vendégek elé, pedig igazán egyszerű: olyan ízletes, hazai finomságok, melyek kellően illenek az ünnephez. Ilyen a bátaszéki Stelcz család isteni lángolt karaja vagy paprikás szalámija, de egy ízletes Békési házi májas is megállja a helyét az asztalon. A sonkákat tekerd fel, a szalámit szeleteld, a májast pedig pirított kenyérre vagy baguette-re kend. Egészítsd ki termelői sajtokkal, magvakkal és már kész is a vendégváró!

Stelcz család és Békési finomságok