Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Szüreti mulatság

Őszi levelek, zamatos szőlők, finom sajtok és vidám közösség - a szüreti mulatság egy időutazás az őszi hagyományok és ízek világába, amelynek most Te is részese lehetsz!

A szüret a különböző történelmi korokban mindig többet jelentett egyszerű munkánál. Ünnepnek számított és számít ma is, hiszen egy egész évnyi munka gyümölcsével szembesül a szőlőművelő. Isteni borok készültek és készülnek a mai napig szüretkor, amely folyamat maga a vidámság, hiszen összegyűlik a rokonság és a szomszédság, és zenélés közepette közösen dolgoznak az isteni nedűn. Az Organic Kingdom gazdaságában is olyan isteni szőlők teremnek, melyeknek minden szeme maga a mézédes finomság!

Az édes szőlő vagy bor mellé tökéletesen dukálnak az ízletes és különleges sajtok is. Na de ne csak a trappistára gondoljunk! Légy merész, párosíts a Csengőtej Juhsajtjával, vagy a Vászolyi Balatoni Csemege Sajtjával! Hogyha szeretnél még több ízt belevinni az ízkavalkádba, készíts olyan sajttálat, melyen különböző felvágottak is helyet kapnak: a Békési szeletelt vastagkolbásza eszméletlen finom ízével nagyon nagy hatással lesz az ízlelőbimbókra!

Hívd össze a barátokat, a családot és ünnepeld a szüret időszakát isteni sajttálakkal, mézédes szőlővel, vagy borokkal idén is!

Termékeink