Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Ízletes falatok a szilveszteri partihoz

Ízletes falatok a szilveszteri partihoz

Gyorsan elillant a december és hamarosan újév köszönt ránk. Számos babona és néphagyomány is övezi az óév utolsó és az újév első napját.

Ilyen például, hogy újévkor disznóhúst kell fogyasztani, mert az kitúrja a szerencsét, szárnyast viszont egyáltalán nem ajánlott, mert a népi hagyomány úgy tartja, hogy a baromfik elkaparják a szerencsét. Érdemes előnyben részesíteni a szemes terményeket, így például a lencsét, mert azt tartja a babona, hogy a sok kis apró mag pénz bőséget hoz az új évben.

A lencsét többféle módon el lehet készíteni: salátának, levesnek vagy akár főzeléknek is. Ha ezt választod, akkor ne felejtsd el átmosni és beáztatni, a főzéséhez pedig legjobb, ha alaplevet használsz. 

A jó évkezdés záloga lehet még a finom ételek és italok fogyasztása. Ilyenkor sem kell lemondanod az egészséges és tápláló falatokról. Ha valami egyszerűt és gyorsat szeretnél, akkor a Békési sertés virslit ajánljuk, isteni Heit tormával, a Szöjpkő manufaktúra magos mustárjával és a Becskei Csodajó fokhagyma nélküli pestójával. Érdemes hozzá kecskesajtot csemegézni, melyről az Alföldi Garabonciás gondoskodik.

Jó, ha nem feledkezel meg újév első napján a vitamin pótlásról sem, melyben nagy segítség a Kutyori Konyha Homoktövis- és  Áfonya velője, illetve az On Natural Búzafűléje.Ha szeretnéd igazán ínyenc falatokkal kezdeni az évet, akkor ne hagyd ki a Kertünk Kincsei zakuszkáit, lekvárjait és csípős finomságait.

A finom ételek mellett kívánjuk, hogy az újév hozzon sok örömet és boldogságot!