Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Ahogy megérkezik a nyár, elérkezik az ideje a szabadtéri összejöveteleknek és a friss,ínycsiklandozó ételeknek. A napsütéses délutánok tökéletes alkalmat nyújtanak arra, hogy kipróbáljunk néhány igazán nyárias finomságot.

 

A grillezés talán a legikonikusabb nyári étkezési forma. Legyen szó húsokról, zöldségekről vagy akár gyümölcsökről, a grillezett ételek mindig különlegesek. Egy jó szósz képes új szintre emelni a grillezett finomságokat. Legyen szó pikáns szószról, frissítő mentás joghurtos öntetről vagy egy paradicsomos finomságról, a szószok hozzáadnak egy extra réteg ízt és textúrát.

Mindemellé egy frissítő ital felteszi a pontot az i-re, hiszen nincs is jobb módja a hőség leküzdésének, mint egy jól elkészített gin tonic. Ez az elegáns és egyszerű koktél tökéletes választás a nyári estékhez. Keverj össze egy adag kedvenc gin-edet tonikkal, adj hozzá néhány jégkockát és egy szelet lime-ot vagy citromot és tedd még izgalmasabbá a speciálisan ehhez készült fűszerkeverékkel.