Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Mézédes csodák várnak - méhek világnapja

 

Ünnepeljük együtt a méheket! Ökoszisztémánk egyik legfontosabb alappillérei – szorgos munkájuknak köszönhetően a virágok szebbnél szebbek lehetnek, a gyümölcsök és zöldségek pedig vitaminban gazdag finomsággá válnak „munkájuknak” köszönhetően.

 

És hogy mire is tudjuk felhasználni az aranyló csodát? Inkább az a kérdés, mire nem? Pácolhatunk vele húsokat, édesíthetjük vele koktélunkat, teánkat, de akár smoothienkat is! A Két Kanál Méz Erdei Méze igazán különleges ízvilágot kölcsönöz italainknak, és még az egészségünket is szolgálja, hiszen tele van jótékony vitaminokkal és ásványi anyagokkal is. Sőt, újratölthető üvegben is megvásárolhatod, így óvva még jobban közös környezetünket: az üveg kiürülése után küldd vissza a futárral, mi pedig alapos tisztítás után újratöltjük! Ilyen egyszerű!

Azoknak is tökéletes választás lehet, akik a sütés bolondjai – hiszen melyik süteményt ne édesítené meg tökéletesen ez a nagyszerű finomság? Használhatjuk cukor helyett piskótatésztába, vagy akár a család kedvencét is elkészíthetjük vele – a Mézes Krémest! A Pásztói finomliszt és a Cseppnyi Birtok Vaja tökéletes alapanyagai a sütemények tésztáinak, de ha szeretnénk megbolondítani a receptet, csempészhetünk bele a Valentine’s Gourmet mogyoróvajából is!

Napindítónak készíthetünk egy finom reggeliző tálat is: a Mendula granolái mellé rakjunk bio gyümölcsöket, így biztosítva szervezetünk számára már a nap elején a megfelelő vitamin mennyiséget. De akár tökéletes vendégváró is születhet belőle, hiszen pár perc alatt elkészíthető, a végeredmény pedig magáért beszél.

 

Arra bíztatunk, hogy használj minél többször mézet, hiszen jótékonyan hat a szervezetünkre, remekül beilleszthető a hétköznapokba.

 

A mézes finomságokhoz válogasd össze kedvenc alapanyagaidat és készíts belőle a családnak a nagymama receptje alapján isteni fogásokat!

Mézek, édesítés