Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Legyünk együtt erősek!

Ha Te is azon emberek közé tartozol, akik imádják az erős, csípős ízek világát, jó helyen jársz! De ha esetleg nem ezt a tábort erősíted… akkor is érdemes velünk maradnod!

 

Célunk, hogy mindenkit arra bátorítsunk, lépjen ki a kényelmi zónájából, és merje megkóstolni az erős ételeket. Együtt felfedezhetjük azokat a kulináris élményeket, amelyeket az erőteljes ízek, fűszerek és ételek nyújthatnak!

 

Ki ne ismerné a jó öreg hegyes erős paprikát? Minden olyan leves kötelező kiegészítője, mely magyarosan készül! Gondoljunk csak egy jó füstös bablevesre, gulyás levesre, vagy halászlére, úgy lesz igazán ízletes az étel, ha csempészünk bele egy kis tüzességet, melyhez tökéletes választás az Organic Kingdom Bio Hegyes Erős Paprikája!

Hogyha nem terveztél a tűzhely mellé állni az este folyamán, azonban mégis csípősebb ízvilágra vágysz, amely hamar elkészíthető, had mutassuk be Neked a Békési Cheddaros - jalapenos virslijét! Igazi különlegesség, mely minden családtag szemét megcsillogtatja! Tálalhatod zöldségkörettel, vagy szószokkal, mindkettő tökéletes választás mellé. A Rex Ketchup Hot megkoronázhatja számodra az erős ízek kálváriáját!

 

A bekuckózás során érdemes új ízeket kipróbálni, és kimozdulni a komfortzónánkból, hogy feldobjuk az unalmas nappalokat – készülj fel velünk az őszi hangulatra erős ízvilággal!

További termékek