• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Legjobb társ az úton

Ínycsiklandó szendvicsek friss alapanyagokból, ropogós textúrával – kell ennél több? Tudjuk, hogy a szeretet és az odaadás a legjobb hozzávaló ételeinkhez. A magyar gazdák nem csak alapanyagaikkal adják hozzá ezt az összetevőt, hanem munkájukkal és hagyományaikkal is. Éld át Te is a magyar ízeket és készíts finom szendvicseket az útra vagy reggelire!

A reggelire készített szendvicseinkben a mozzarella híresen omlós és puha állaga igazi élményt ad minden egyes harapásnál! A Zilda A2-es mozzarella golyó különleges ízvilága - legyen szó kicsiről, vagy felnőttről – mindenkinek ízleni fog! Tökéletes párosítás mellé az Organic Kingdom Bio étkezési paprikája, amelynek roppanós textúrája kiegyensúlyozza a sajt lágyságát, így egy ínycsiklandó elegyet alkotva.

Az útra való szendvicsbe mindenképp olyan húskészítményt kell tennünk, amely megőrzi frissességét hosszabb időn keresztül, kényelmesen fogyasztható és tápláló, hogy energiával lásson el minket az utazás során. A Stelcz paprikás csemege szalámija, illetve a Békési szeletelt vastagkolbász egyaránt megfelelő társ lesz az utadon! Ha szereted az erős és különleges ízeket, megkoronázhatod szendvicsedet az Organic Kingdom Bio Hegyes erős paprikájával is.

 

Szívünk a magyar gazdák termékei mellett dobog – készülj fel velünk a kirándulásra és pakold tele szendvicseidet finomabbnál finomabb alapanyagokkal!