Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A kenyér legjava

Ragyogó napsütés, vidám barátok, és az illatos kenyér frissessége - ezek azok a pillanatok, amelyek igazán értékessé teszik az életünket! Most itt a lehetőség, hogy megünnepeld a kenyér legjavát, élvezd a finom ízeket és a szívderítő illatot minden egyes falatnál.

Célunk, hogy rávilágítsunk azokra a pillanatokra, amikor a friss, ropogós héj és a puha, légies bél együtt alkotják a tökéletes kenyér élményt. Legyen szó egy hétvégi piknikről, családi ebédről vagy egy egyszerű reggeliről, a kenyér mindig ott van, hogy még különlegesebbé tegye ezeket a pillanatokat. A Pásztói finomliszt a legjobb társad lesz az otthoni kenyérsütés alkalmával, használd szívvel-lélekkel, és készítsd el segítségével a híres neves nagymama receptjét!

A kenyér és a kolbász valódi kulináris románcot teremt, ahol az ízek összeolvadnak és igazi  ízélményt varázsolnak. A Békési szeletelt vastagkolbász, és a Békési vékonykolbász egyaránt különleges, ízletes finomság, amellyel kiegészítheted a családi étkezéseket! Tökéletes reggelihez, vacsorához, de akár egy esti parti keretein belül is megállja a helyét – szeletelj fel mellé pár darabot az Organic Kingdom Bio TV paprikájából is, hogy még finomabb falatokat kapj!